В Івано-Франківську водій автобуса за кілька хвилин двічі ледь не збив пішоходів. Про це розповіли на порталі "Версії іф", посилаючись на повідомлення користувача Михамла Кізери в соцмережі Facebook.

Здається, деякі водії франківських маршруток так скучили за роботою під час карантину, що перестали помічати пішоходів під час їзди і почали лихачити на дорозі.

Відео їзди одного з таких водіїв і опублікував Михайло Кізера.

Відео знято з допомогою реєстратора на автомобілі. На ньому можна помітити автобус жовтого кольору, який їхав по Івано-Франківську.

На одному з переходів по "зебрі" проходили пішоходи. Автомобілі зупинилися, щоб пропустити людей, однак водій автобуса вирішив, що цього робити не потрібно і проїхав через перехід. На щастя, пішоходи встигли зупиниться і під колеса горе-маршрутчика ніхто не потрапив.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після цього, через кілька метрів, жінка переходила дорогу. Її пропустив автор відео та інші автомобілі, проте водій автобуса знову відмовився звільняти дорогу. Він посигналив жінці і промчав повз. На щастя, вона встигла зреагувати і зупинилася посеред дороги.

"Коли зайнятий підрахунком грошей, то пішоходів не бачиш" - підписав відео Михайло Кизера.

Нагадаємо, раніше у Києві автомобіль в'їхав в автобусну зупинку з людьми.

Як повідомляв портал "Знай.иа" в мережі показали відео масштабної аварії.

Також Знай.иа" писав, що у Запоріжжі п'яний водій припаркувався в під'їзді.