На Закарпатті голова села відмовився залишати посаду і майже цілий рік нараховував собі завищену зарплату. Про це розповіли у виданні "Ракурс", посилаючись на прес-службу прокуратури.

Повідомляється, що в 2019 році люди висловили недовіру сільському голові Виноградівського району. Однак, той відмовився йти з посади. Він вніс розпорядження про скасування рішення сільської ради, якая його звільнила, а також присвоїв собі печатку.

З лютого 2019 року по грудень 2019 він нарахував собі майже 70 тисяч гривень зарплати і 45 тисяч гривень премії. Разом з відпускними і матеріальною допомогою на оздоровлення, після відставки, сільській голова отримав майже 180 тисяч гривень за цей період.

Всі документи, він закріплював своїм підписом і ставив присвоєну печатку.

З початком 2020 року "Фінансовий рай" сільського голови був зруйнований, оскільки в населеному пункті не затвердили бюджет.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Прокурор Виноградського району висунув колишньому голові села звинувачення в порушенні ч. 1 ст. 353 (самовільне привласнення повноважень або службового звання), ч. 1 ст. 357 (привласнення печаток з особистих мотивів), ч. 1 і 2 ст. 190 (привласнення чужого майна, вчинене повторно) , ч. 1 і 3 ст. 358 (підроблення офіційних документів, вчинене повторно) КК України.

Засідання ради Виноградського району: сайт ради Виноградського району

Нагадаємо, раніше у Львові спіймали хабарника, який "боровся" з корупцією.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Владислав Криклій сховав доходи з допомогою дружини.

Також Знай.uа" писав, що українські банки стануть ставити більше питань з приводу джерел доходу.