В Івано-Франківську патрульні затримали двох чоловіків з наркотичними речовинами. Про це розповіли у виданні "Правда іф".

Повідомляється, що поліцейські роти тактично-оперативного реагування проводили патрулювання вулиці Береговій. Під час патрулювання вони помітили двох невідомих, які вели себе дивно.

Побачивши правоохоронців чоловіки стали помітно нервувати і прискорили крок. Патрульних насторожила така поведінка і вони вирішили зупинити іх для перевірки.

Під час поверхневого огляду 26-річного чоловіка правоохоронці знайшли згорток з речовиною рослинного походження, яка може бути наркотичною.

Затриманий чоловік в Івано-Франківську, фото: Патрульна поліція Івано-Франківська

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У другого чоловіка, віком 31 рік, під час огляду виявили згорток з білою речовиною порошкового типу, яка також може бути наркотичною.

Затриманий чоловік в Івано-Франківську, фото: Патрульна поліція Івано-Франківська

Правоохоронці поставили питання чоловікам з приводу знайдених речовин, однак затримані не змогли пояснити їх походження і призначення.

На місце затримання викликали отже-оперативну групу.

Варто відзначити, що кількома днями раніше, у Франківську був затриманий дилер, який продавав наркотичні речовини неповнолітнім.

Було встановлено, що чоловік придбав партію наркотику амфетаміну з метою поширення. Перед арештом він встиг продати частину наркотиків неповнолітньому.

Дилера висловили підозру в порушенні ч. 1 ст. 307, ч. 3 ст. 309 КК України, за що йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.

Нагадаємо, раніше у Києві правоохоронці накрили канал збуту наркотиків.

Як повідомляв портал "Знай.uа" два п'яних киянина вдерлися у кіоск з фруктами посеред ночі.

Також Знай.uа" писав, що у Запоріжжі заарештували дилера, який продавав дітям наркотики.