На Франківщині поліцейські затримали злочинця, який пограбував мешканку Прикарпаття. Про це розповіли у виданні "Галицький Кореспондент".

На днях в поліцію Яремчанщини звернулася 54-річна жінка, яка повідомила про крадіжку. Невідомий чоловік у балаклаві під'їхав до неї на мотоциклі і вихопив з рук сумку, в якій знаходились особисті речі та гроші на суму близько 10 тисяч гривень.

Зловмиснику вдалося втекти з місця злочину після чого він сховав вкрадені речі в лісовому масиві.

Слідчі карного розшуку співробітники патрульної поліції Яремчанської відділення успішно встановили особу злочинця, після чого він був затриманий.

Злодієм в масці виявився 30-річний уродженець Запорізької області, який проживає у населеному пункті Микулиничі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чоловік зізнався у скоєному, а поцуплені речі поліцейські вилучили.

Злочинцеві повідомили про підозру, а суд обрав міру покарання у вигляді особистого зобов'язання за порушення ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Відповідно до статті, максимальне покарання за дане порушення — позбавлення волі на строк до 4-х років.

В даний момент триває досудове слідство.

Відділення поліції, фото: Галицький Кореспондент

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі впіймали збоченця, який чіплявся до маленьким дівчаткам.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Львовом чоловік влаштував погром у церкві.


Також "Знай.uа" писав, що поліцейські Києва спіймали злочинця, який залазив до квартири місцевих жителів.