На Рівненщині 5-річному хлопчикові-сироті потрібна допомога небайдужих людей у боротьбі зі страшною хворобою. Про це розповіли на порталі "Україна live” посилаючись на репортаж каналу "UA:Рівне”.

Повідомляється, що маленький Гліб Шиловец переніс нейроінфекцію після якої у нього з'явився ДЦП.

Батько хлопчика відмовився від нього, оскільки не міг жити з цим, а мама, Іванка, померла від розриву аорти в кінці лютого. Медики намагалися врятувати жінку, але не змогли. Причиною смерті стала вроджена хвороба — її аорта постійно розширювалася і коли досягла максимального розміру стінки не витримали.

Іванка дуже багато працювала і всі сили кинула на лікування сина. Хлопчику потрібні дуже дорогі ліки і довгий курс реабілітації.

В даний момент Гліб знаходиться в реабілітаційному центрі, в палиативном відділенні. У хлопчика залишилася лише бабуся Галина, яка любить дитину і продовжує боротися за його життя. Однак, самостійно вона не може впоратися.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Галина дуже скромна жінка і вона ні в кого не хотіла просити допомоги. Але ті, хто знає сім'ю розуміють ситуацію і знають, що маленького Гліба ще можна врятувати.

На порталі залишили реквізити для всіх, хто має можливість допомогти маленькому хлопчику перемогти страшну недугу:

5168 7573 9058 7634 – Галина Миколаївна Шиловец.

Медична документація: Україна live

Медична документація: Україна live

Нагадаємо, раніше в Дніпрі народилася дівчинка вагою, як буханець хліба, мама просить про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові бездомны впав на зупинці із-за інсульту.

Також Знай.uа" писав, що у Львові самотній пенсіонер з гангреною благає про допомогу.