У мережі розповіли про те, що на Прикарпатті в будинку інваліда вибухнув газ. Є ймовірність того, що це була спроба звести рахунки з життям.

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 22 травня, ближче до 11 ночі, в обласний центр області від чергового генерального управління Національної поліції, прийшло повідомлення про те, що в селі Пшеничники, що в Тисменицькому районі, у приватному одноповерховому будинку стався вибух газового балона.

В Івано-Франківську літній чоловік намагався покінчити з собою, фото: Вікна

Про це розповіли в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківська обласної державної адміністрації. Вибух стався в будинку пенсіонера, інваліда першої групи. Він 1958 року народження. В результаті вибуху половина будівлі зруйнувалася – на площі 25 квадратних метрів.

Відомо, що з місця події, працівники швидкої невідкладної медичної допомоги госпіталізувала власника будинку. Серед пошкоджень – опіки на руках і особі першого ступеня.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За попередньою інформацією, повідомляється, що найімовірніше, причиною вибуху в будинку є невдала спроба суїциду з боку власника будинку. Якщо це дійсно так, то невідомо, що ж стало причиною такого вчинку.

Нагадаємо, раніше підлітки жорстко розібралися зі своєю подругою.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Харкові іноземець створив з дівчинкою немислиме.

Також Знай.иа" писав, що поліцейським вдалося врятувати самогубцю з Харкова.