На Прикарпатті виставлений на продаж старий бункер площею 2.5 тисячі квадратних метрів. Про це розповіли в Фонді державного майна.

Повідомляється, що Фонд державного майна виставив на аукціон старий бункер в Івано-Франківській області, який знаходиться під землею.

Підземна споруда розташована в селі Лесівка, а його ціна починається від 1,78 мільйона гривень.

"Завжди мріяли про власний бункер з територією навколо нього? Маємо цікаву пропозицію. 22 травня повинен відбутися онлайн-аукціон з продажу спеціальної підземної фортифікаційної споруди площею понад 2 тисячі квадратних метрів", - сказано у повідомленні Фонду державного майна.

Бункер в Івано-Франківській області, фото: сайт Фонду державного майна

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Бункер був введений в експлуатацію в 1977 році. З моменту отримання Україною незалежності він став власністю Міністерства оборони, а в 2002 році був переданий під управління Івано-Франківської обласної держадміністрації.

На сьогоднішній день все обладнання бункера було демонтовано, а його технічний стан залишає бажати кращого. В даний момент бетонні стіни споруди покриті іржею і цвіллю, а при вході можна помітити велику кількість сміття.

Що до ділянки навколо бункера ніякої інформації не зазначено.

Бункер в Івано-Франківській області, фото: сайт Фонду державного майна

Нагадаємо, раніше в уряді відкрили доступ промисловості до АЕС.

Як повідомляв портал "Знай.иа" українці будуть купувати нерухомість за новими правилами.

Також Знай.иа" писав, що державне "Центренерго" втратило 1 мільярд на продаж електрики заводів Коломойського.