За минулу добу, 21 травня, в Івано-Франківській області сталося три пожежі. Про це повідомили у виданні "Галицький Кореспондент" посилаючись на обласне управління ДСНС.

Перша пожежа сталася у селі Тисменичани, що знаходиться в Надвірнянському районі. На вулиці Заболоття, о 19:50 сталося загорання в господарській будівлі. Вогонь знищив дві стіни, сіно, а також дах споруди. Крім того, були пошкоджені предмети домашнього використання і приміщення стайні.

На місце події прибули рятувальники, які змогли погасити вогонь. Їм вдалося врятувати літню кухню, а також житловий будинок. Після погашення пожежі, у згорілому будинку вони знайшли 81-річну жінку, яка була його господинею. На жаль, вона не змогла вчасно вибратися з вогню і загинула.

Ще один випадок стався в місті Калуш. На вулиці Коновальця, о 16:11 сталося загорання в кімнаті на другому поверсі чотириповерхового будинку, який є гуртожитком. Площа пожежі склала два квадратних метри.

Третій випадок стався в Івано-Франківську. На вулиці Хриплинській, о 20:27 сталося загоряння залишків шин і сухих гілок, які залишили на відкритій території. Площа пожежі склала чотири квадратних метри.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співробітники ДСНС успішно впоралися з пожежами.

Пожежа в Івано-Франківську, кадр з відео: YouTube ТСН

Нагадаємо, раніше під Чорнобилем рятувальники знайшли двох малюків, які жили в лісі.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у Харкові виник фонтан посеред дороги.

Також Знай.иа" писав, що військовий вертоліт врізався в землю на повній швидкості.