На днях стало відомо про те, що у Косові, місцеві активісти побилися з народним депутатом.

Таким чином, повідомляється, що косовський активіст і депутат місцевої ради, Володимир Зузяк розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook ролик, в якому розповідає про те, що його намагалися вбити в під'їзді власного будинку, і при цьому, депутат назвав імена тих, хто до цього причетний.

Сьогодні мене намагались "знищити",є Відео з камер Районого Косівського Суду де особи намагались вбити мене,поліція на виклик їхала 50 хв,хоча до моєї хати від поліціії 300 метрів.Ось Вам помста за гральні зали та за відкриття нарколабораторії в Стопчатові.Мєнти рулять,кришують.

Geplaatst door Володимир Зузяк op Zondag 17 mei 2020

Він повідомляє, що це відомий журналіст Віталій Мацьоцький, а також колишній помічник народного депутата Юрія Солов'я Назарій Александрук. Володимир Зузяк впевнений в тому, що це замах на вбивство пов'язане з викриттям нарколабораторії, яка розташовується в Косові, що на Прикарпатті, а також намагання помститися за боротьбу проти незаконної вирубки лісів.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Віталій Мацецький, фото: особиста сторінка в соціальній мережі Facebook

За його словами, стався напад у під'їзді. Туди зайшли двоє підозрюваних, а за ними третій чоловік, який і повинен був застрелити його. Співробітники правоохоронних органів їхали на місце близько години, після чого нападники просто відпустили, навіть не оглянувши автомобілі, в яких була зброя.

«З дня на день чекаю смерті, як вони мені і обіцяли» - поділився своїми емоціями в ролику Володимир Зузяк. А поліція тим часом діє, і відпускає машини, в яких лежить зброя.

До речі, сам Віталій Мацьоцький стверджує, що все було з точністю навпаки, що це депутат їх побив, так як був у стані алкогольного сп'яніння. На даний момент в поліції відпрацьовується дві версії.

Нагадаємо, у Києві злодій-ніндзя залишає машини без власників.

Як повідомляв Знай. ua, відомого футболіста пограбували та побили у власному будинку.

Також Знай. ua писав, що у Києві нахабний злодій спокусився на улюблений транспорт Кличко.