На днях стало відомо про те, що ковалі з Австрії створили для Івано-Франківська дві квітки едельвейса.

Таким чином, повідомляється, що майстер з Австрії Джозеф Хофмарчер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пише про те, що в такий спосіб вони подякували членів “Ybbsitzer Schmiedunde” за великий внесок.

Zwei Edelweiß für unsere Freunde in Ivano Frankivsky! Herzlichen Dank, den Mitgliedern der Ybbsitzer Schmiederunde Christoph Küllinger und Thomas Hochstädt, für die tollen Beiträge.

Geplaatst door Josef Hofmarcher op Zaterdag 16 mei 2020

Про цю новину повідомив інформаційний портал «Галка». Голова спілки ковалів Івано-Франківська, Сергій Полуботько говорить про те, що у міста є три квітки від місцевих ковалів, а також черновецьких, і вижницких. Голова також висловив надію на те, що квітка від фахівців з Болгарії з міста Банско та Австрії міста Ибзиц, зможуть передати вже найближчим часом, а також, що до створення таких шедеврів приєднаються майстри з інших країн світу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ковалі з Австрії зробили подарунок Івано-Франківську, фото: Галка

Вони планують зробити якусь композицію з цих квіток, яку планують створити ближче до жовтня, до Дня створення Івано-Франківської ОТГ.

Варто відзначити, що фахівці купували квітку до Дня міста у палаці Потоцьких, а всі бажаючі могли спостерігати за тим, як вона створюється в режимі онлайн. На фотографіях, до речі, зображені кували з міста Ибзиц.

Нагадаємо, раніше Життя переможе, - львів'яни в мережі діляться яскравими знімками квітучої магнолії

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киян суворо покарають за покупку первоцвітів, - забудьте про підсніжники

Також «Знай.ua» писав, що Син Тіни Кароль почав посадки раніше Зеленського, поки мама курлычет з Даном Баланом