Хмари, які з'являться на небі вранці та протримаються в Івано-Франківську майже увесь день, ввечері повинні розсіятися. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в суботу, 14 березня вологість повітря в Івано-Франківську складе від 35 до 69%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +1 до +8 градусів.

Погода в Івано-Франківську, фото Знай.ua


Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 06:33, а захід можна побачити у 18:28.

14 березня вшановується пам'ять первомучениці Євдокії. У давнину по Євдокії судили про літо і майбутній врожай: "Яка Євдокія, таке і літо"; "Відкол вітер на Євдокію, звідти і все літо". "Якщо граки прилетіли до Євдокії - літо буде мокре, а сніг зійде рано".

Якщо 14 березня йде сніг з дощем і дме теплий вітер, значить літо буде мокре; а мороз і вітер з півночі - до літа холодного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.