Неділя, 9 лютого, в Івано-Франківську буде сонячною і ясною. При цьому снігу не буде, обіцяють на сайті Sinoptik.

В цей день повітря в Івано-Франківську прогріється до 2 градусів тепла максимум, а вночі знизиться до 4 градусів нижче нуля.

Найтеплішим цей день в Івано-Франківську був у 2001 році, коли пригріло до 14,2 градусів вище нуля. А страшно холодним - в 1976 році, тоді морози досягли 27 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 9 лютого, Укргідрометцентр

За православним традиціям, в цей день, 9 лютого відзначають акт перенесення мощів святителя Івана Златоуста. Спочатку мощі зберігалися в місті Комани Понтійські, але в 438 році їх з почестями перенесли до Константинополя.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В цей день, незважаючи на період лютих холодів, нерідко трапляється нетривала відлига. Наші предки вважали, що лютневого тепла довіряти не варто, і не поспішали радіти передчасного приходу весни.

Щоб передбачити погоду, вели спостереження за хмарами – якщо вони пливуть проти вітру, то незабаром буде снігопад. На близький сніг вказувало і те, в яку сторону несло дим з труби: перед снігопадом він стелиться по землі.

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні. Платформу і програму презентував Володимир Зеленський і розповів, як правильно користуватися, де взяти і як зробити з держави зручний сервіс.

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок, як тепер рахувати платіжки і чому відбулося зростання тарифу.

Нагадаємо, в Україні в наслідок погодних умов сильно постраждали водії, але небезпека була і для звичайних пішоходів. Сніговий Армагеддон накрив всю країну.