В Івано-Франківську на зміну безхмарного ранку прийде хмарна погода, яка протримається до самого вечора. Практично весь день пройде без опадів, тільки до вечора може початися дощ зі снігом.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 22 січня вологість повітря в Івано-Франківську складе від 45 до 81%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +2 до +6 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода в Івано-Франківську

Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 08:01, а захід можна побачити у 17:03.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

У цей день вшановується пам'ять святого Полієвкта. У народі про цей період січня говорили так: "Росте день у січні — росте і холод", що вказувало на наближення місяця лютого, який вважався найхолоднішим місяцем зими.

Спостерігали наші пращури у цей день за домашніми тваринами: якщо худоба, випущена у двір, буде прагнути повернутися в хлів — бути незабаром снігу і холоду.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа , синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.