У суботу, 11 січня, в Івано-Франківську буде похмуро і хмарно. Дощу не очікується, обіцяє погодний сайт Sinoptik.

Повітря в суботу в місті прогріється до 8 градусів тепла вдень, а вночі трохи опуститься до 4-5 градусів вище нуля.

Рекордний показник тепла в цей день було зафіксовано в 1991 році, тоді стовпчики градусників показали до 13 градусів вище нуля. Рекорд холоду - в 1964 році, тоді примерзло до 24,3 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 11 січня, Укргідрометцентр

У православній традиції 11 січня вшановують пам'ять 14 тисяч немовлят, убитих царем Іродом у Вифлеємі. У цей день наші прапрабабусі намагалися приділити особливу увагу своїм дітям, пригощаючи їх смакотою і розповідаючи казки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Молоді люди традиційно відправлялися на вечорниці, де знайомилися, співали, танцювали і весело проводили час.

В цей день помічали погоду за вітром – північні пориви обіцяли лютий мороз, особливо якщо небо при цьому залишалося ясним і безхмарним. Вітер із заходу ніс з собою швидке потепління і затяжні дощі.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.