До Івано-Франківська з робочим візитом прибув президент України Володимир Зеленський. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

Як повідомляється, метою президентського візиту на Прикарпаття є оцінка ефективності роботи нового керівника Івано-Франківської обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля. Той займає свою посаду вже сто днів, і відзвітує про те, що йому вдалося реалізувати за контрольний період.

Крім того, глава держави має намір відвідати село Довге-Калуське, де йдуть роботи по відновленню моста для переправи через річку Чечва. Раніше міст був зруйнований в результаті потужної повені, що сталася у регіоні.

Команду відновити мостовий перехід дав сам президент.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Додамо, що під загрозою звільнення раніше опинилися голови Львівської та Закарпатської ОДА, які приступили до роботи у червні цього року. Їх діяльність не влаштовує главу держави, який назвав її неефективною. Реагуючи на це повідомлення, чиновники поспішили подякувати Зеленському за надану їм довіру, і запевнили, що знайдуть собі інше заняття.

Нагадаємо, філологи назвали найпопулярніше слово 2019 року, і це не Зеленський.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Трамп готовий показати ще одну стенограму секретного розмови з Зеленським.

Також портал "Знай.uа" писав, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленського.