В Івано-Франківській області незабаром з’явиться казкове містечко із знаменитої кіносаги "Володар перснів". Про це стало відомо з повідомлення волонтера Андрія Боєчка, яке він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Екологічне містечко вже почали будувати на галявині, розташованій посеред карпатських гір. За словами волонтера, нове поселення має з’явитися вже через місяць. Щодо назви містечка його творці ще не визначилися, його назвуть або Hobbithills або Hobbitvill.

Обіцяють, що містечко хобітів не буде недолугою кіношною декорацією, а стане справжнім екологічним, енергозберігаючим поселенням, на галявинах якого пастимуться корівки та овечки, поміж будиночками «гуцульських хобітів» сновигатимуть бджоли з місцевих вуликів, а у струмки запустять справжню королівська форель.

«Саме зараз, коли я пишу цей допис, на одній із полонин почалися роботи. Трактори планують дорогу і територію", - зазначив Боєчко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Geplaatst door Андрій Боєчко op Zaterdag 21 december 2019

Наразі із запланованих трьох десятків будиночків зводять лише сім. Відкриття чарівного містечка обіцяють у травні 2020 року.

Нагадаємо, знаки Зодіаку, які наділені божим даром.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що біла смуга чекає лише кілька знаків Зодіаку.