Чере теплу погоду в Карпатах на Миколая зацвіла калина.

Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook місцевий житель Михайло Бойцуняк.

Початок зими видався незвичайним для нашого регіону. На вулиці немає ні великих кучугур, ні лютого морозу. А замісць цього сонечко і тепла погода.

В Карпатах зацвіла калина

У зв'язку з таким потеплінням в горах Карпат, в селі Прокурава Косівського району Івано-Франківської області розцвів символ України — калина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

В Карпатах зацвіла калина

Ця зима дивує українців чудесами і новими температурними рекордами. У багатьох областях країни повітря прогрілося до 12°C вище нуля.

В Карпатах зацвіла калина

Варто відзначити, що в день Святого Миколая на вулицях Одеси спостерігається цвітіння бузку, а у Львові розквітла магнолія.

Нагадаємо, в Україні погода взимку буде ділитися на періоди сильних морозів (-23 градуси) і потужного потепління (+13 градусів).

Як повідомляв портал Знай.uа , на Новий 2020 рік і католицьке, православне Різдво в Україні синоптики прогнозують аномально теплу погоду.

Також портал Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році.