Мер міста Івано-Франківськ Руслан Марцінків став лідером за виконання своїх обіцянок серед інших політиків.

Такі підсумки зробило інтернет-видавництво "Слово і діло".

За даними видавництва Марцінків виконав для Івано-Франківська більше обіцянок, ніж інші мери для своїх міст. Їх кількість становить тридцять чотири.

Докладніше в інфографіці обіцянок мерів у 2019 році:

Варто зазначити, що найменше обіцянок виконав мер міста Харків Геннадій Кернес - всього 1 обіцянку, мер Миколаєва Олександр Сенкевич - 2 виконаних обіцянки. Однак очолив топ найгірших мерів Володимир Миколаєнко, глава міста Херсон, який не виконав жодної обіцянки.

Нагадаємо, в НБУ розповіли коли українцям чекати введення в обіг монет в 5 і 10 гривень. Крім того в Національному Банку України показали, як виглядають нові монети.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Кабміні відмовляться від приміських поїздів: як українцям пропонують добиратися з села на роботу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки як уберегтися і чого не можна робити.