Похмура погода буде триматися у Івано-Франківську не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 18 грудня вологість повітря в Івано-Франківську складе від 65 до 99%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -1 до +14 градусів. Синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода в Івано-Франківську


Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 08:08, а захід можна побачити у 16:27.

18 грудня відзначається день пам'яті преподобного Сави Освященного. Тривають Варваринські морози. У давнину говорили: "Сава стелить, Сава гвіздки гострить, Сава шлях засалить", що означало, що дороги ставали слизькими.

У цей день все ще спостерігали за димом: якщо він стовпом — на мороз; якщо без вітру б'є до землі — треба чекати снігу. А якщо на Саву дув сильний вітер, такого ж вітру слід було чекати протягом всієї решти місяця.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.