На Прикарпатті до кінця року не вистачає близько 75 млн грн на зарплати медикам.

Про це повідомляє "канал 402".

Нещодавно Прикарпаття отримало 27 мільйонів гривень субвенцій з державного бюджету. Але для виплати заробітної плати всім медичним працівникам Прикарпаття цієї суми замало. Наразі не вистачає 75 мільйонів гривень.

Ілюстративне фото


"За вересень не виплачено 18 мільйонів, за жовтень 19 мільйонів, за листопад 57 мільйонів. І більше ніж 60 мільйонів — грудневі зарплати. До кінця року 102 мільйони не вистачає, але враховуючи ті субвенції, що надав Кабмін то наразі не вистачає 75 мільйонів", - розповів Манолій Піцюряк, голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я.

У Департаменті фінансів зазначають, що ситуація з заборгованістю змінюється постійно. Наразі до кінця грудня від Кабміну очікують додаткових субвенцій для погашення боргів.

Нагадаємо, раніше в Україні змінились мінімальна пенсія і прожитковий мінімум: скільки отримаємо на руки

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", для українських пенсіонерів відкриють "особистий кабінет" та перерахують виплати: як це працюватиме

Також "Знай.ua" писав, що в Україні створили "чорний список" вишів: десятки просто зникнуть