На Прикарпатті чоловік, який перебував у неадекватному стані, спробував вчинити самогубство, провалившись під кригу. Про це розповіли у Національній поліції Івано-Франківської області.

Як зазначається, мешканець селища П’ядики в Коломийському районі, перебуваючи у Коломиї, вийшов на кригу міського озера близько 12:25, та спробував вчинити самогубство.

Однак, йому це не вдавалося з першого разу – того дня товщина криги на озері сягала від двох до шести сантиметрів. Вона могла тріснути під вагою тіла, якби чоловік вчинив необережний рух.

До неадекватного громадянина на допомогу викликали патрульних поліцейських та чергових зміни Коломийської рятувально-водолазної станції. Вони попередили чоловіка про небезпеку перебування на тонкій кризі, однак той попередження проігнорував.

О 13:05 на місце події викликали медиків. Ще через 40 хвилин чоловік піддався на вмовляння родичів, поліції, водолазної служби та медиків, і зійшов з криги.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

На суходолі він втратив свідомість, його госпіталізували.

Нагадаємо, що на Харківщині правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення".

Як повідомляв портал Знай.ua , співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних, які причетні до вибуху "Ощадбанку".

Також портал Знай.ua писав, що у Києві сталося зухвале пограбування приміщення Спілки журналістів, розташованого на Хрещатику.