В Івано-Франківську 7 грудня погода буде похмурою і морозною. Про це повідомляють на сайті Sinoptik.

Вдень повітря не прогріється сильніше, ніж до 5 градусів тепла, а вночі – до 5 градусів нижче нуля.

Найтеплішим цей день, 7 грудня, в Івано-Франківську був в 1985 році – більше 11 градусів тепла, а найхолоднішим – у 2001 році (18 градусів морозу).

Погода в Україні 7 грудня, Укргідрометцентр

Сьогодні православні відзначають іменини Катерини. Святу Катерину вважали покровителькою шлюбу і наречених. Зазвичай цей день вважався святковим - його відзначали бурхливими гуляннями, катаннями на санях з гори. Катерину асоціювали з молодою взимку – по ньому судили по тому, якою буде погода в найближчі кілька місяців.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вважалося, що якщо у цей день суха і ясна погода, то вся зима буде морозною. Якщо в грудні немає снігу - то влітку не буде хліба. Грудень холодний та зі снігом – буде хороший урожай зернових. Сухий грудень – означає, що наступне літо буде теплим і сонячним.

Як повідомляв Знай.uа багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи буде 2020 рік таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура, розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.