Уже незабаром Франківськ захопить різдвяна метушня, всі почнуть прикрашати дім та ялинку. Щоб новорічний настрій не зник швидко в Івано-Франківськ завітає відома українська співачка Тіна Кароль з різдвяними колядками.


У драмтеатрі, 12 січня пройде святковий гала-концерт "Різдвяна історія з Тіною Кароль". Цей концерт подарує вам максимум позитиву та новорічного настрою. Програма концерту особлива для Тіни Кароль, адже вона має намір відродити чудові українські колядки та щедрівки. Щоб вдихнути в них життя Кроль зробила спеціальне аранжування, тексти є пісень залишилися незмінними.

Щоб розділити новорічний настрій приходьте на концерт великою компанією, з друзями і рідними, і отримаєте незабутні враження.

Нагадаємо, що народний синоптик Леонід Горбань в ефірі ObozTV розповів, якої погоди чекати українцям найближчим часом, а також, буде сніг і морози на Новий рік.

Як повідомляв портал Знай.ua , українці вже затамували подих в очікуванні святкування Нового року 2020 в серці столиці на Софійській площі.

Також портал Знай.ua писав, що астрологи прогнозують, що наступаючий Новий рік буде спокійним і без струсів практично для всіх знаків Зодіаку.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще