В Івано-Франківську 30 листопада погода очікується досить приємна: нічний дощ до ранку закінчився та більше в цей день не повернеться. Про це повідомляє сайт Sinoptik.

Вдень температура повітря підніметься до 4 градусів тепла, а вночі – 1 градус вище нуля.

Найхолодніше у цей день в Івано-Франківську було в 1948 році – майже 20 градусів морозу, а найтепліше – у 1979 році (14 градусів тепла).

Погода в Україні 30 листопада, Укргідрометцентр

Народ 30 листопада почитав Григорія-чудотворця. Вважалося, що в очікуванні довгої холодної зими білки роблять особливо великий запас горіхів. Перелітні птахи, літаючи на південь, одразу піднімаються вгору - означає, що зима буде сніжною, а якщо вони летять низько над землею, то снігу буде мало. Про те, якою буде зима, можна «прочитати» за подстреленному по осені зайцю. Якщо під його шкірою багато жиру, значить він чекав суворої зими.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Побачите в небі тихий політ журавлів, які ніби перемовляються один з одним - чекайте теплу погожу осінь. А якщо кроти та сліпаки восени тягнуть у нори багато соломи - чекай суворої зими.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.