Екснардеп Ігор Мосійчук заявив, що отримав дані про подвійне громадянство ще одного нардепа "Слуги народу". Документи, які підтвердять це мають підвезти з Верховини.

Так, Мосійчук заявив, що має перевірені факти того, що ще один депутат від партії "Слуга народу" має подвійне громадянство.

Ігор Мосійчук


" Із самої Верховини підвезли шкварки ще на одного народного депутата України від "Слуги Народу", який ще в 2013 році разом із дружиною та дітьми звернулися до відповідних державних органів республіки Румунія з проханням про надання румунського громадянства. Звернулися і отримали того ж року!", - повідомив Мосійчук.

Скріншот


За словами Ігоря Мосійчука всі необхідні докази мають незабаром привезти і тоді він обов'язково їх опублікує.

" Я просто хвилююся, як там під куполом парламенту вживається агентура ЦРУ, ФСБ, та Sеrvіciul de Informații Externe”, – йдеться в дописі Мосійчука.

Як відомо, Румунія активно видає румунські паспорти громадянам України. За румунським законодавством, право на отримання громадянства мають прямі нащадки людей, що проживали на територіях сучасної України, які до 1940–го року входили до складу Королівства Румунія.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Екс-нардеп Ігор Мосійчук зробив заяву про нардепа-слугу з румунським паспортом. Дивіться кінець відео: (джерело відео: телеграм-каналі Ігора Мосійчука)

Geplaatst door Версії - щоденна інтернет газета op Woensdag 27 november 2019