Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін пройшовся Майданом Незалежності разом з колишнім міністром культури, актором та голосом Майдану Євгеном Нищуком.

Про це повідомляє "Сніданок з 1+1".

Євген Нищук та Руслан Сенічкін згадали про найбільш пам’ятні моменти Революції Гідності та Помаранчевої, адже 21 листопада відзначаються роковини обох революцій. Також Євген Нищук розповів, як і чому саме він став голосом Майдану.

Скріншот з відео


" У 2004 році, 15 років тому назад була перша революція, яку назвали потім помаранчевою. Якраз я співпрацював з опозиційними силами, як актор. І тоді коли були сфальсифіковані вибори, тут ввечері 21 листопада почався Майдан в знак протесту. І з того часу пішов такий позивний "Голос Майдану", оскільки я практично модерував весь Майдан. І природно що 21 листопада через 10 років я прийшов знову сюди, і став учасником вже революції Гідності, - розповів Євген Нищук.

В період Майдану Нищук майже не був вдома, говорить що часто доводилося спасти далеко за межами свого ліжка.

"Будинок профспілок був місцем, де я часто дрімав, щоб не їхати додому і не підставляти нікого” – згадав Євген Нищук.

Нагадаємо, День Гідності і Свободи 2020: історія болючого і патріотичного свята.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський повторив перед Небесною Сотнею головну обіцянку Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що українці схилили голови перед героями Майдану і полеглою Небесною Сотнею.