Прикарпатський співак звинувачує лікарів у смерті дружини.

Про це повідомляє газета "Галичина".

Заслужений працівник культури України, співзасновник дуету "Дві долі" Ярослав Шершень домагається чесного розслідування смерті його дружини Ольги. Його дружина померла 7 квітня цього року, ймовірно, через помилку лікарів. По словах Шершня правоохоронці за пів року навіть не опитали медиків.

Долинянська ЦРЛ


Прикарпатський співак розповів, що 4 квітня його дружині стало зле, тому вони поїхали до сімейного лікаря.

"Лікарка Ольгу оглянула, зробила кардіограму і направила до невролога, написавши у діагнозі, що у дружини ішемічна хвороба серця. Невролог також оглянув її, виписав мoваліс (німецький протизапальний, знеболювальний і жарознижувальний препарат, протипоказаний при важкій серцевій недостатності) і вітамін В-12",- розповів чоловік.

Ярослав Шершень говорить, що після ін'єкції болі в його дружини припинилися. Але через три дні таких уколів його дружина прокинулася пізно вночі та повідомила, що задихається.

Ольга та Ярослав Шершні, Фото: газета Галичина


Він повіз дружину з села Мала Тур’я, де мешкало подружжя, до Долинської лікарні автомобілем – це до п’яти кілометрів. Добралися за 10 хвилин. Дружину забрали в реанімацію. Через 20 хвилин повідомили, що Ольга померла від інфаркту.

"Це було 7 квітня… Розумієте, якби ми у четвер зранку 4 квітня не були у сімейного лікаря, то я б заспокоївся і змирився. Мене дивує, що старша людина, яка повинна б мати великий досвід, направила дружину не до кардіолога, а до невролога. Якби не потрібно було ті три дні приймати ін’єкції і ми би знали, що потрібна кардіологічна допомога, то я б і за кордон встиг відвезти дружину на лікування", – заявив Ярослав Шершень.

Чоловік звернувся до департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА та прокуратури. З прокуратури справу подали до поліції – результатів ще нема. Наразі правоохоронці проводять необхідні експертизи. Але за цей час навіть не спромоглися поспілкуватися з керівництвом лікарні та медиками.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що українців атакують відразу чотири штами грипу: як не піддатися небезпечному вірусу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зоряна Скалецька розповіла українцям про головну загрозу здоров'ю.

Також портал Знай.uа писав, що у МОЗ повідомили оперативні дані щодо захворюваності на грип, дифтерію та кір.