На Франківщині відбулася шокуюча НП, чоловік побив "Свідків Єгови" їхнім же стендом.

Про це повідомляє інформаційний портал "mi100.info".

У місті Калуш Івано-Франківськох області чоловік побив стендом “Свідків Єгови”. Відомо, що конфлікт стався через те, що “Свідки Єгови” проповідували та роздавали на вулиці літературу. Таке проповідування не сподобалося чоловікові тому він вирішив розправитися з ними.

Ілюстративне фото


Спочатку він намагався вирішити все мирним шляхом, і тому зробив їм зауваження. Але коли побачив, що це не подіяло то вирвав їхній стенд та почав ним лупцювати представників релігійної течії.

На місце події викликали наряд поліції, чоловіка затримали. Варто відзначити, що у суді чоловік повністю визнав свою провину та привселюдно попросив вибачення. Суд призначив йому 100 годин виправних робіт.

Нагадаємо, раніше побиття школярки в Запоріжжі: сестра покаліченої дівчинки вийшла на стежку війни, кривдниць хочуть "пробачити".

Також Знай.uа писав, що у Кропивницькому школярі натовпом накинулися на третьокласника: "Я боюся вести дитину в школу".

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Портал Знай.uа повідомляв, що запорожець заступився за жінку і впав у кому.