У Карпатах знайшли залишки німецького літака на відстані кількох кілометрів від гірськолижного курорту "Буковель".

Про це повідомляє інформаційний портал "novosti-n".

Андрій Риштун, член групи пошуку літаків зі Львова розповів, що зараз в Карпатах лежить ще багато незнайдених літаків з часів війни.

У Карпатах знайшли останки літака Скріншот з відео


"Таким був ключовою меседж мого звіту з пошуку літака Юнкерс-88 коло гори Яйко Ілемське, Долинський район. І багато хто ставився до цього твердження скептично. Мовляв: "Вам чисто випадково пощастило знайти один літак! Ось і радійте", - розповів він.


Але не пройшло і року, як вони отримали орієнтування на місце розташування літака і вирушили на його пошуки. Кілька годин і знахідка була виявлена.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що група дайверів вперше за 14 років відвідала уламки легендарного "Титаніка". Лайнер серйозно постраждав від глибоководних течій, солі і бактерій, які роз'їдають метал.

Як повідомляв портал Знай.ua , секретний бункер Горбачова показали на відео.

Також портал Знай.ua писав, що у Німеччині знайшли заповіт Гітлера.