Вже понад чотири роки франківчанка потерпає від прихильників серіалу "Слуга народу", і все через те, що в одному з епізодів серіалу показали її номер телефона.

Про це повідомляє ТСН.

Так, до франківчанки вже чотири роки телефонують та питають “де Косий та 100 тисяч доларів”. А все через те, що в одній зі сцен в зошиті чорної бухгалтерії, яку знайшов президент Голобородько, записаний номер телефону. Номер який написали навмання виявився цілком реальним і його власниця Юліана Антонюк. Цим номером телефону жінка користується майже 15 років.

Скріншот з відео


"Дзвонили. Спочатку я не розуміла, якого Косого їм треба. Десь після четвертого дзвінка – передивилася серіал, а там мій номер", – розповіла франківчанка.

Через те що Юліана користується цим номером телефону досить давно та його знають всі її рідні та друзі змінити його вона не може. Коли вона вже зневірилась то вирішила звернутися до "Студії Квартал 95". Через деякий час їй зателефонував Євген Кошовий та вибачився, що через серіал у неї виникли такі труднощі, та зазначив, що не знає як її номер телефону там опинився.

"Я не знаю, як ваш номер опинився у серіалі, вибачте нас", – сказав шоумен.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, не виграв Євробачення, зате завоював серця.

Як повідомляв Знай. ua, Пікалов з "Квартал 95" своєрідно оцінив долю "Слуги народу" з Зеленським.

Також Знай. ua писав, що рейтинг найстрашніших фільмів в історії людства.