В Івано-Франківській області продовжують блокувати дорогу національного значення через драконівські тарифи. Так, під час пікету люди закоркували проїзд швидкій допомозі.

Про це повідомляє інформаційний портал "versii".

В місті Долина Івано-Фанківської області пікетувальники заблокували "швидку" з головою райради Іваном Данилівом, якому стало погано в ході переговорів.

У Долині продовжуються пікети Фото: Юрія Сливчука

Відомо, що Данилів намагався заспокоїти мітингувальників, але в ході перемовин йому стало зле. Саме тому він пішов до карети швидкої допомоги, що стояла поруч щоб отримати медичну допомогу. Коли автомобіль з хворим почав рухатися в бік лікарні пікетувальники перекрили йому рух, що водій не міг виїхати.

У Долині продовжуються пікети Фото: Юрія Сливчука


По словах Долинян їх обурює те, що до них не виходять чиновники, або ж відразу ховаються у швидкій допомозі.

"Сесію! Сесію!", "Банду геть! Банду геть!", - вигукували люди. А один з пікетувальників навіть саркастично вигукнув: "Ну вмре, то вмре, всі вмирають".

Але швидкій допомозі так і не вдалося пробратися крізь протестувальників.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві в одній із квартир вода полилася прямо з стелі, і зіпсувала меблі і паркет.

Як повідомляв портал Знай.ua, стародавня споруда ацтеків, розташована в затопленій частині храму

Також портал Знай.ua писав, що в чотирьох французьких департаментах оголошено "помаранчевий" рівень небезпеки