У четвер, 7 листопада, у в Івано-Франківську провели волонтерську акцію, в якій були задіяні усі - від малого до великого.

Містяни вирішили наліпити вареників для українських бійців на Донбасі. "Кухнею" став звичайний клас школі №16, повідомляє Галка.

Завдання не з простих - кухарі запланували наліпити як мінімум 20 відер вареників.

Без роботи не сидів жоден школяр, Галка

Акцію започаткувала Ольга Калиняк, котра вже 32 роки організовує харчування у школі. Вже понад чотири роки тут час від часу ліплять вареники та квасять овочі, аби підгодувати наших хлопців на Донбасі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нині зібралися вчителі, учні і їх батьки. Закупили 30 кілограм муки, яйця і олію, учасники приносили з дому підготовлену начинку.

20 відер вареників - це лише початок, Галка

“Робимо це з любов’ю і задоволенням. Ми вареники варимо, заливаємо смальцем повністю, кладемо у відра, і волонтери забирають. Їх перевозять у спеціальних камерах, щоб не зіпсувалися. Приїжджають хлопці звідти, дякують нам, задоволені”, – кажуть волонтери.

Подобається долучатися до акції і школярам, адже вони відчувають себе дорослими та відповідальними, виконуючи таке важливе патріотичне завдання.

Діти із задоволенням допомагали дорослим, Галка

Нагадаємо, як Золоте виглядає після розведення військ: "Марсіанські пейзажі".

Як повідомляв Знай.uа неадекват з ножем атакував депутата, прикинувшись його фанатом: кадри не для слабкодухих.

Знай.uа писав, проливали кров на Донбасі: під Вінницею АТОшників залишили з холодними батареями.