В Івано-Франківській області спалахнула церква, якій 200 років.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Івано-Франківська.

У вівторок у селі Манява Івано-Франківської області сталася пожежа у церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Цій церкві вже 200 років, її збудували ще в 1819 році.

Старовинна церква в Маняві Фото: 24.ua

Повідомлення про пожежу в Службу порятунку надійшло о 14:40. На місце події оперативно прибула бригада рятувальників. Вони встановили, що площа горіння складає 50 квадратних метрів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Співробітникам ДСНС оперативно вдалося ліквідувати пожежу, в 15:42 вона була повністю погашена. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав. Зараз фахівці з'ясовують причини займання.

Нагадаємо, що отруйний смог захоплює України: які області опинилися у небезпечному полоні.

Як повідомляв портал Знай.uа , знайшов скарб в тарілці: чоловікові казково пощастило під час вечері, шанс один на сотні тисяч.

Також портал Знай.uа писав улюблениця мільйонів дізналася про свою хворобу в прямому ефірі, фани в розпачі: перша в житті процедура.