Хор "Каменярі" з Івано-Франківська підкорив своїм співом суддів популярного музичного шоу "Х-Фактор". Чоловіки виконали пісню гурту "Антитіла" - "Там де ми є". Зал аплодував стоячи, а "каменярі" отримали три "так" від суддів проєкту. На шоу приїхала і керівниця, і деригент хору Аліна Миндюк. Повідомляє "Галка".

Жінка розповіла, що на кастинг в Івано-Франківськ пийшла сама. Але коли почали розпитувати чим вона займається, то Аліна Миндюк розповіла про хор. На кастингу зацікавилися хором.

"Попросили надіслати відео нашої репетиції. Я надіслала, і нас попередньо запросили на зйомки", – додає жінка.

Для учасників хору, участь в шоу дала можливість подивитись на свою творчість з іншої сторони.

"Це така для нас можливість показати себе і подивитися на свою роботу зі сторони, оцінити наші реальні можливості. Участь в "Х-Факторі" дала нам поштовх для розвитку, стремління рухатися вперед. Для колективу це великий плюс", - говорять учасники.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, М1 Music Awards 2019: опубліковано повний список номінантів на музичну премію

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Х-фактор" оголосив народний конкурс для українців: що отримають учасники

Також Знай.ua писав про те, що прикарпатка запалила на Х-фактор і стала фавориткою Полякової: "Надя космос"