Карпати тонуть в смітті, тому небайдужі прикарпатці вийшли на толоку на горі Писаний Камінь. Вони зібрали 11 мішків сміття.

Кількість сміття значно зменшилась, порівняно з попередніми прибираннями, хваляться прикарпатці. З 11 мішків сміття 6 - вторсировини, інші мішки зі звичайними відходами. Інформує "Галка" .

"Цього року тут відпочило дуже багато туристів і місцевих жителів. Зі слів лісничого: кожного літнього дня тут було понад 200 гостей. Якщо порахувати приблизно і дуже узагальнююче, то виходить, що за літо тут було 20 000 людей. А під кінець сезону лишилося всього 11 мішків сміття. Ми змінюємося!

Дякуємо всім туристам, великим групам і гідам, за вашу турботу і любов до Карпат. Ми з власного досвіду знаємо, скільки уваги приділяється відповідальними гідами, щоб туристи не забули свого сміття в горах. Дякуємо вам!", – йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Волонтери також шукають партнерів та небайдужих людей, щоб облаштувати контейнери для сортування сміття і дбати про їх вивезення.

Нагадаємо, Євгенія Клопотенка загнали в ліс під Києвом: чим здивував популярний блогер і головний "шкільний" шеф-кухар країни

Як повідомляв раніше Знай.ua, Запоріжцям світять неприємності через сміття: до чого готуватися

Також Знай.ua писав про те, що на Прикарпатті спалахнуло сміттєзвалище, рятувальники збилися з ніг: "Бомба сповільненої дії"