В Івано-Франківську жінка придбала у супермаркеті гречану крупу та знайшла у ній шматочки скла.

Про це написала франківчанка Ірина Дарвай у соціальній мережі Facebook.

Франківчанка розповіла, що придбала кілограму гречану крупу ТМ “Хуторок”. Але коли вона вирішила її приготувати, то у ній знайшла шматочки скла.

"Шматок скла в гречаній крупі… Мій світ вже ніколи не буде таким, як раніше. Це мали би поїсти на вечерю наші дітки" – обурилася жінка.

Шматок скла в гречаній крупі... Мій світ вже ніколи не буде таким як раніше... Це мали б поїсти на вечерю наші дітки🤬

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Iryna Darvai op Woensdag 23 oktober 2019

У коментарях містяни порадили записати виробника (фасувальника), дату фасування, де куплено. І повідомити управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

“Думаю, що могло бути бите скло на виробництві, тобто не в одній цій одиниці продукції. Можна було б тоді рекламацію виробнику робити, щоб партію за ту дату відкликали з торгівлі”, – розповіла Наталія Петришин.

Варто відзначити, якщо ви зіткнулися з подібними ситуаціями, слід звертатися в Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, що живих папуг в київський супермаркет "Епіцентр" привозять в коробках з-під печива, перемотаних сіткою.

Як повідомляв портал Знай.uа, запоріжанка показала мерзенну "вкусняшку" з супермаркету, - обережно, може знудити.

Також портал Знай.ua писав, у Києві зафіксували спалах ботулізму, тепер у небезпеці вся країна.