20 жовтня на Закарпатті рятувальник знайшов чоловіка, що лежав без свідомості, завдяки собаці, що покликала на допомогу. Про це повідомляє ДСНС України в Facebook.

"Ми рятуємо чотириногих з ям і глибоких криниць, і вони винагороджують нас тим ж", - йдеться в повідомленні.

Головний спеціаліст Свалявського районного відділу Управління ДСНС України в Закарпатській області Антон Тарасов разом з дітьми вирушив піти по гриби поблизу села Дусино. Однак, під час відпочинку його увагу привернув гавкіт собаки.

Прямуючи в бік гавкоту, Антон побачив непритомного чоловіка, який лежав на землі, а поруч з ним був пес, що занепокоєно бігав навколо.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Чоловік відразу викликав рятувальну бригаду, та колег з 9 державної пожарноспасательной частині р. Свалява, а сам кинувся надавати долікарську допомогу.

Чоловіка доправили до лікарні, його стан стабілізували, а історія з собакою, що врятувала господаря розчулила користувачів мережі.

Нагадаємо, три жалібних "гав": у Дніпрі чотирилапих "закатали" у бетон, кадри другого народження

Як повідомляв раніше Знай.ua, під Дніпром сміливий пес вирвав з лап смерті 4-річну крихітку: "тисне лапу" вся Україна

Також Знай.ua писав про те, що у Львові рятували паралізованого пенсіонера: на 4 поверх - без страховки, герої серед нас