Сьогодні, 22 жовтня на нараді в міського голови Івано-Фраківська, повідомили про те, що в центрі міста з'явитися ковзанка.

Руслан Марцінків дав доручення Андрію Гіглюку, начальнику управління з транспорту і зв'язку, забрати автомобілі з автостоянки біля ратуші.

Ковзанку планують встановити до початку зими.

Також, Мер зауважив, що більше не будуть погоджувати роботу ярмарків біля Ратуші. Так, учора біля пам'ятника Першій українській церкві припаркувався автобус.

Нагадаємо, Марцінків дав добро: в каналізацію до франківчан "залізе" Спрут

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, Марцінків накинувся на франківського чиновника за методичкою Зеленського: "Шкода, що ти туда не впав"

Також Знай.ua писав про те, що Маленьких франківчан залишили без обіцяного тепла, Марцінків перевів стрілки на комунальників: "Розберіться"