Сьогодні, 22 жовтня на нараді в міського голови Івано-Фраківська, повідомили про те, що в центрі міста з'явитися ковзанка.

Руслан Марцінків дав доручення Андрію Гіглюку, начальнику управління з транспорту і зв'язку, забрати автомобілі з автостоянки біля ратуші.

Ковзанку планують встановити до початку зими.

Також, Мер зауважив, що більше не будуть погоджувати роботу ярмарків біля Ратуші. Так, учора біля пам'ятника Першій українській церкві припаркувався автобус.

Нагадаємо, Марцінків дав добро: в каналізацію до франківчан "залізе" Спрут

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, Марцінків накинувся на франківського чиновника за методичкою Зеленського: "Шкода, що ти туда не впав"

Також Знай.ua писав про те, що Маленьких франківчан залишили без обіцяного тепла, Марцінків перевів стрілки на комунальників: "Розберіться"