На нараді в міського голови Івано-Франківська, йшлося про заборгованість мешканців багатоквартирних будинків франківське КП "Водоекотехпром" відновить роботу з обладнанням "Спрут", яке дозволяє блокувати каналізацію. Повідомляє "Kurs".

Про заборгованість комунальних підприємств доповів Михайло Смушак, у КП "Водоекотехпром" загальний борг становить - 18 млн. Борг населення з ціє суми становить 9 млн.

Директор комунального підприємства пояснив, що це абоненти, які є на прямих договорах з "Водоекотехпромом". Оскільки це переважно мешканці квартир у багатоповерхівках, впливати на них складно.

"Відключити особняк нема проблем за борги, – каже Кімачук. – А з впливом на мешканців квартир доволі проблематично. Неможливо від’єднати ні стояками, ні будинками", - заявив директор підприємства.

Тому, доведеться відновити роботу обладнання "Спрут", щоб була можливість заблокувати каналізацію у квартирі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Руслану Марцінків, сподобалась така ідея, яка працює досить ефективно.

Нагадаємо, Марцінків накинувся на франківського чиновника за методичкою Зеленського: "Шкода, що ти туда не впав"

Як повідомляв раніше Знай.ua, Маленьких франківчан залишили без обіцяного тепла, Марцінків перевів стрілки на комунальників: "Розберіться"

Також Знай.ua писав про те, що як у Франківську "відрубатися" від централізованого опалення: корисний лайфхак, який заощадить ваші гроші