В Івано-Франківську, пенсіонерка Алла Вікторівна прихистила 20 котів. Однак, коштів на їх утримання не вистачає. Про це повідомила волонтерка дому Сірка Іра Реуца у соціальній мережі.

Жінка дбає про своїх улюбленців, але через брак коштів її вже не приймають у ветклініках. В неї заборгованість сягає близько 1000 гривень навіть за ліверну ковбасу на ринку. Все цінне пенсіонерка вже давно віднесла у ломбард. Борги, в Алли Вікторівни, шалені, немає чим заплатили за комунальні послуги.

До всьго іншого, у пенсіонерки прорвало трубу та затопило сусідів, які погрожують затягати її по судах, якщо вона не заплатить за ремонт.

"Всім винна, не має чим нагодувати котів та і самій немає що їсти. Хто має змогу, поділіться копійкою. Кошти можна перевести на рахунок, або ж закупити продукти та передати: 0505292454. Алла Вікторівна не годує котиків сухим кормом, бо дорого. Потрібні: печінка, серце, нирки, ліверна ковбаса, або корм в палицях, ячна крупа",- йдеться в дописі.

Якщо, ви хочете допомогти пенсіонерці матеріально, реквізити карти:

5169 3305 1534 9451 Когут Наталія Василівна. Всі кошти одразу зараховуються на картковий рахунок "Дім Сірка!"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Жінка буде дуже вдячна кожному, хто поділиться навіть 10 гривнями.

Нагадаємо,вийшла з дому і не повернулася: у Дніпрі шукають пенсіонерку в гумових капцях

Як повідомляв раніше Знай.ua, пенсіонерка-зачепер "осідлала" тролейбус і стала зіркою Харкова: кумедні кадри

Також Знай.ua писав про те, що блогер показав українцям, як виживають пенсіонери на останні копійки: "Крик душі...", відео