В кінотеатрах уже стартував показ фільму "Захар Беркут". Масштаби фільму вражають. Кінооглядач Богдан Панкрухін написав рецензію до фільму та виділив основні його кіноляпи та особливості.

Бюджет фільму 113,5 мільйонів гривень, колишні голлівудські зірки в головних ролях, саундтрек від Океану Ельзи та Ахтем Сеітаблаєв у кріслі режисера-постановника.

Зрозуміло, що зняти ідеальний філм дуже важко, кіно має свої переваги та недоліки. Перше, що впадає в око - це жінка в селі 1241 року, обличчя якої явно торкалась рука хірурга, або косметолога із порцією ботоксу.

Місцями фільм затянутий, дуже детально показують непотрібні моменти, пусті діалоги, важливим аспектам приділили мало уваги.

Назва фільму не відповідає тому, що можна побачити на екрані. Головними героями є його сини Максим та Іван. Здається, що стрічку назвали радше для піару самого фільму.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сцени бою виглядають "рваними". Кадри змінювались кадр за кадром, що заважало розгледіти цілісну картину.

Але варто відзначити, що творці постаралися на славу, актори, декорації, реквізити створюють потрібну атмосферу. Сценарій фільму має хорошу драматургію, зрозуміло чим керуються герої в тій чи іншій ситуації.

Заслуговує уваги і оператор Юрій Король, який зняв фільм настільки майстерно, що під час перегляду і справді з'являється відчуття, наче перед тобою голлівудське кіно високої якості.

Однозначно сходити на фільм потрібно, щоб самомоу оцінити його оцінити та скласти власну думку.

Нагадаємо,"Потрібно терміново кинути в нього Оскар": як пройшла прем'єра найочікуванішого фільму осені

Як повідомляв раніше Знай.ua, Ахтем Сеітаблаєв: “Захар Беркут” став для мене випробуванням дуже важким”

Також Знай.ua писав про те, що "На дитячому рівні": В Україні відбулася прем'єра найочікуванішого історичного фільму