Чемпіонат України з боксу серед юніорів, що відбувся 8-13 жовтня у місті Одеса, для прикарпатця закінчився абсолютною перемогою. Повідомляє "Бліц-інфо".

У змаганнях взяв участь Денис Роздольський, який є вихованцем вихованець Долинської дитячо-юнацької спортивної школи.

Він здобув золото на чемпіонаті, хлопець дякує тренеру-викладачу відділення боксу Долинської дитячо-юнацької спортивної школи Володимиру Музальову. Він дав хлопцю впевненість в тому, що все можливо, потрібно тільки постаратися.

Це вже його не перша золота медаль, але всерівно Денис радіє, що з кожним роком він прогресує і підкорює нові вершини, в майбутньому планує вийти на міжнародний рівень.

Нагадаємо, нашi витязi: четверо львiв'ян позмагаються на "Іграх нескорених" у Гаазі

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Вінниці зіграли в регбі на візках, неймовірна сила духу: кадри, які змусять вас бігти до спортзалу

Також Знай.ua писав про те, що сталевий удар: франківчанин Святослав Дутка взяв "золото" на Міжнародному турнірі з ММА