В Польщі, 12 жовтня проходив Міжнародний турнір з ММА. На ньому особливо відзначився франківець Святослав Дутка, який їде на Україну з перемого.

12 жовтня в місті Ополе проходив професійний Міжнародний турнір з ММА та боксу "Opolscy Wojownicy ІІІ". На змаганнях були представлені боксери та бійці змішаних єдиноборств. Учасники прибули з різних країн, зокрема з України, Грузії, Білорусі та Польщі.

В одному з головних поєдинків за правилами ММА Івано-Франківськ та Україну в цілому представляв Святослав Дутка. Він вийшов на поєдинок з поляком та в запеклій боротьбі, наполегливо хлопець виборов перемогу, не залишивши й шансу опоненту.

Святослав Дутка – професійний боєць ММА, він уже давно тренується в бійцівському клубі "Альянс" під керівництвом Андріяна Петрущака.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Хлопец неймовірно задоволений результатом та на цьому не зупинятиметься, а буде йти до нових цілей та звершень. На Святослава чекають з привітаннями, в рідному місті Івано-Франківськ, усі родичі та друзі.

Нагадаємо, сталева рукавичка: юний калушанин став чемпіоном світу з кікбоксингу WKA 2019

Як повідомляв раніше Знай.ua, Марадона у спідниці: у Франківську команда юних футболісток показала, чий м'яч

Також Знай.ua писав про те, що фігурне катання на велосипеді: франківські школярі винайшли ексклюзивний вид спорту, відео