На Прикарпатті взялися перевіряти перевізників, про це повідомляють у пресслужбі ГУНП в Івано-Франківській області, пише Depo.Прикарпаття.

Перші перевірки почалися у четвер, 17 жовтня, працівники групи реагування патрульної поліції з працівниками управління превентивної діяльності та спільно з представниками Укртрансбезпеки проводили стан транспортних засобів, які займаються пасажирськими перевезеннями у місті Калуші.

Зокрема, правоохоронці особливу увагу звертали на те, чи є у водіїв автобусів усіх необхідні документи, слідкували за дотриманням правил дорожнього руху і проводили роз'яснювальну роботу серед водіїв та пасажирів.

Під час перевірки знайшли і порушення, а саме: не пройдений технічний контроль на автотранспорт, технічні несправності транспортних засобів та відсутність полісу обов'язкового цивільного страхування.

На порушників було складено протоколи. Перевірки продовжать в інших районах Івано-Франківщини.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, у Києві можуть накласти "вето" на безкоштовне перевезення пільговиків

Як повідомляв раніше Знай.ua, в автобус на візку: у Львові спростять життя людям з інвалідністю

Також Знай.ua писав про те, що зв'язок України з Кримом буде відновлений, Криклій заявив про рішення: "Зараз займаються цим"