Осінній призов у Франківську в розпалі, із збірного пункту Івано-Франківського облвійськкомату на службу вже вирушила перша команда строковиків.

Молоді хлопці вирішили чесно виконати свій воєнний обов'язок, що працівникам військкоматів не довелося тягнути їх силою. Повідомляється в сюжеті ТРК "Вежа".

Провести майбутніх вояків прийшли близькі родичі, друзі, знайомі. Ветерани війни виступили з побажаннями успіху в службі. Водночас закликали їх завжди пам’ятати про тих, кого захищають.

Прикарпатці перед тим, як приступати до військових обов'язків, пройшли медогляд, де з'ясували їх фізичні і морально-психологічні якості.

Під час осіннього призив уже забрали на службу пів тисячі місцевих призовників. Загалом, Володимир Ярмош, обласний військовий комісар, прогнозує, що після зими хлопці ставатимуть в черги, щоб потрапити на службу, щоб пізніше підписати контракт. Адже, військова служба сьогодні в Украні є актуальною та затребуваною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у Тернополі влаштували нічну облаву на призовників, розлючені батьки штурмують військкомат: подробиці "з поля бою"

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Донбасі від снайперської кулі окупанта загинула молода військова ЗСУ: пішла на фронт слідом за загиблим батьком

Також Знай.ua писав про те, що не дочекався обміну: у в'язниці "ДНР" повісився полонений боєць ЗСУ