В Івано-Франківську святкують День захисника України, тому всіх містян та гостів запрошують на виставку "Два століття – одна війна".

Ідея виставки полягає в тому, що порівняють боротьбу УПА та сучасну російсько-українську війну на стометрівці. Початок о 12 годині 14 жовтня.

"2019 рік. В Україні триває війна. Ми продовжуємо вести національно-визвольні змагання. Тривалий час українці не лише стримують імперську навалу XXI століття, але й вчаться давати відсіч. Ми спроможні це робити, бо маємо віру в майбутнє та пам’ять про минуле. Українська Повстанська Армія — це відповідь нескореного народу! До 77-ї річниці створення Української Повстанської Армії, запрошуємо на презентацію виставки "Два століття – одна війна", яка показує всю тяглість боротьби українців за свою державність", – кажуть організатори виставки.

Оганізатори виставки - Молодіжний Націоналістичний Конгрес за підтримки Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Також, організатори запевняють, що ніхто не пожалієте, що відвідав виставку, адже самі люди творять свою історію, і від них залежить, що чекає всіх нас в майбутньому. Тому, дуже важливо знати те, що відбувалося колись, і як ці події пов'язані із сьогоденням.

Нагадаємо, "Українська Пікассо": львів'ян запрошують на виставку картин Марії Примаченко

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, шрами на тілі загартовують душу: українці дали бій комплексам "неповноцінності", унікальні кадри

Також Знай.ua писав про те, що коли день захисника України: дата, історія і традиції