Вчора, 13 жовтня в Івано-Франківську засрягли в ліфті троє дітей та троє дорослих, у дев'ятиповерховому будинку по вулиці Кармелюка.

"Надзвичайники спільно з представниками ліфтової служби допомогли населенню відчинити двері ліфта, який застряг між 6-тим та 7-мим поверхами", – інформує "Галку".

Причину зупинки ліфта не встановили, припускають, що це могло статися через поломки в системі.

Працівники ліфтової служби оперативно прибули на місце інциденту та витягли всіх із ліфта до того, коли почалася паніка, особливо в дітей.

Працівники служби, попереджають, що в аварійних ліфтах такі ситуації можуть постійно траплятися, тому потрібно зберігати спокій та глибоко дихати, щоб вами не заволоділа панічна атака.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, у Дніпрі рятувальники витягли з пастки малюка: крихітка шукає родину

Як повідомляв раніше Знай.ua, вагітну, яка повисла в повітрі, рятували в Харкові, блискавична реакція: відео не для боязких

Також Знай.ua писав про те, що з мосту - у воду: під Дніпром загинула маленька принцеса, місто сліпне від сліз