У суботу, 12 жовтня, служба ДСНС попередила мешканців Прикарпаття про сильний поривчастий вітер.

Посилаючись на дані синоптиків Укргідрометцентру, рятувальники повідомляють, що найближчої години і до кінця цієї доби Івано-Франківськ та область очікує посилення поривів південно-західного вітру до 15-20 м/с.

Шторму призначено перший рівень небезпечності, тобто «жовтий». Рятувальники нагадують, що у таку погоду краще не гуляти під старими деревами, а також прибрати з підвіконь і балконів усі предмети, які може знести вітер.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.