На "Площі зірок" засяє зірка на честь відомої франківки Ірми Вітовської, повідомляє "Правда.іф".

"Площа зірок" – це модне місце в центрі столиці України, яке створили ще в 2015 році. Тоді ж в день відкриття, на перетині бульвару Лесі Українки, вулиці Еспланадної та Спортивній площі, було закладено 8 іменних зірок. До сьогодні їх кількість помітно збільшилась.

Акртиса на своїй сторінці у Facebook повідомила про радісну новину.

"Пару років тому мені запропонували тут мати зірочку, але я відмовилась…, бо мала вагомі причини…Тоді у мене й половини не було ще таких "планок" … Коротко..Хто хоче прийти і підтримати, буду тут. Ірма Вітовська", – розповіла франківка.

За ці декілька років Ірма Вітовська, дійсно, дарма часу не гаяла. Сьогодні вона є відомою акртисою театру та кіно і має звання "Заслужена артистка України".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В 2018 році стала лауреатом таких премій:
"Золота Дзига" ( Краща головна жіноча роль) та "Кіноколо" (Краща акторка) фільм."Брама" реж. В.Тихий.

Отримувала двічі нагороду "Телетріумф" у галузі телебачення "Леся +Рома", "Лист очикування”( Краща акторка фільму, телесеріалу).

Володарка театральних премій "Київська пектораль" (Краща жіноча роль) та "Мельпомена Таврії" (Краща жіноча роль).

Ірма отримала нагороду, як "Жінка року 2018". Тож, за роки своєї творчої діяльності вона показала всім, що є не тільки талановитою акторкою, а й діячем культури та просто красивою жінкою, що підкорює серця українських глядачів.

Нагадаємо, Ірма Вітовська згадала, як рятувала життя: неймовірна історія гідна фільму

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Людина, яка не голосує, не повинна відкривати рота": Ірма Вітовська емоційно звернулася до українців

Також Знай.ua писав про те, що Зірка кіно звернулася до тих, хто досі виступає в Росії: "якщо ти за мир, скажи у мікрофон про війну"