Поліцейський з Тернополя взяв лікарняний заради поїздки на заробітки до Польщі. Про це стало відомо з повідомлень його земляків, повідомляє «Сегодня».

Як повідомляється, правоохоронця-заробітчанина підозрюють не тільки в отриманні липової довідки про хворобу, але і в змові з керівництвом місцевої поліції.

У Польщі він влаштувався на будівництво, але патрульного впізнали водії-земляки. Після повернення на батьківщину вони поцікавилися, чи він працює до цих пір в правоохоронних органах.

У поліції стверджують, що їхній співробітник – у відпустці, але почали службову перевірку. Крім того, перевіряють медустанову, яка видала липовий документ про хворобу.

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році настане черга 10 гривень.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, юрист Семен Ханін відкрив українцям очі на те, що накоїла Гонтарєва: "Народ не забуде ніколи".

Портал Знай.ua писав, що у жовтні для українців готують відразу два грошових нововведення.